Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Caramelle toffee
2 Std.
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Arancini di riso
3h 5min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1h 30 min
Meringata alle fragole
2 Std.
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5h 30min
Dacquoise ai lamponi
3h
Babà napoletano
2h 45min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Baci di dama calabresi
1 Std.
Lecca-lecca
40 Min