Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Macarons
1 Std. 30 Min
Lecca-lecca
40min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 Std. 25 Min
Liquore alle erbe aromatiche
169h
Bicchierini di red velvet (per 2 persone)
2 Std. 40 Min
Freakshakes al caramello salato e granella di noci
45min
Ciambella paradiso cioccolato bianco e lamponi
2 Std.
Uovo di Pasqua con sorpresa
2 Std. 25 Min
Panini panda dolci
4 Std.
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di toffee
2 Std. 30 Min
Uova di cioccolato pasquali
2 Std. 30 Min