Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Albumi montati a neve
5 min
Glassa di zucchero
10 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30 min
Mini cheesecake
4h 15 min
Crema Bimby ®
45 Min