Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelè al lampone
- 170 g di lamponi in purea
- 4 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 13 g di destrosio
Crema cheese cake a freddo
- 7 g di gelatina in polvere
- 35 g di acqua
- 110 g di ricotta
- 55 g di yogurt greco
- 110 g di formaggio fresco spalmabile
- 70 g di zucchero semolato
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale
- 350 g di panna montata
Cremoso al lampone
- 100 g di latte
- 3 g di agar agar
- 50 g di zucchero semolato
- 7 g di amido di mais (maizena)
- 7 g di amido di riso
- 35 g di albumi
- 10 g di miele di acacia
- 20 g di burro
- 230 g di lamponi in purea
Composizione
- 200 g di pasta frolla come da Libro "Le mie ricette con Bimby®"
- 100 g di gelatina neutra
- 50 g di lamponi freschi
- 100 g di cioccolato bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancio
15 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Crema pasticcera
15 min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta Sacher bianca
2 godz. 15 min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5u.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min