Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budino
- 15 g di gelatina in fogli
- 500 g di latte
- 40 g di zucchero
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Pasta biscotto
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 130 g di olio di arachidi
- 130 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
Crema al burro
- 3 cucchiai di confettura di albicocche
- 1 cucchiaio di Rum (optioneel)
- 6 - 8 banane, sbucciate e a fettine (a metà)
- 200 g di burro morbido a pezzi
Glassa
- 300 g di cioccolato fondente per copertura a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20min
Oranais all'albicocca
1h 35 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 Min
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Torta Dobos
3h 30min
Torta cappuccino
2h
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20min
Torta cappuccino e caramello
2h
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2h
Crêpes tropicali
40 min
Torta magica al cacao e arancia
4h
Torta carote e mele
1h 30min