Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 248 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4u. 45min
Baci di dama calabresi
1h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Bignè all'amarena
3 Std.
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Semifreddo al caramello salato
11 godz.