Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 170 g di latte
- 2 tuorli d'uovo
- 35 g di zucchero vanigliato
- 20 g di farina
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere d'orzo o liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- 50 g di gelatina neutra
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9585 kJ / 2291 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 248 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 Std. 30 Min
Rotolo decorato
1h 5min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Pavé brasiliano alle banane
1h 25 min
Rotolo alla frutta
1h 25 min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 godz.
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50 min
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Geen beoordelingen
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Ciambelline alla ricotta
30min