Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 442 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al cioccolato
3 Std.
Bignè al tiramisù
4h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Chiacchiere salate
55min
Zuccotto
7h 10min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 min
Coupelle ripiene
35 min
Gelato biscotto alla fragola
4h
Bignè cake
4h
Petit Four
1 godz.