Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1113 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa di zucchero
10min
Glassa al cioccolato
20 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Torta Red velvet
3óra
Cake pops
4h 25min
Crema al burro al cacao
10min
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Red velvet cake
1h 15min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Éclair ciocco-caffé
12hod.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cheesecake mirtilli, fragole e vaniglia
5h 20min