Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1151.6 kJ / 275.2 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 110.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1u. 50min
Profiteroles
2u.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Cestini di crema e frutta
3u.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Éclair fragole e cioccolato bianco
12u.
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12u.
Coupelle ripiene
35 min
Trancetti al ribes
2u.
Éclair alla crema di limone
4u.
Éclair ciocco-caffé
12u.
Éclair vaniglia e cocco
Geen beoordelingen