Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 160 g di acqua
- 30 g di strutto
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 300 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
Farcitura e finitura
- 200 g di crescenza a pezzi
-
200
g di Gorgonzola a pezzi
of 200 g di Taleggio a pezzi -
1 - 2
cucchiai di pasta di acciughe
of 2 - 4 filetti di acciuga sott'olio - 150 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 43.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia croccante
2小时 10 分钟
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Millefoglie pepe e origano
4 Std. 30 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h