Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
Crema al mascarpone alle mandorle
- 130 g di zucchero
- 90 g di mandorle pelate
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 5 albumi
Terminare la preparazione
- fragole a pezzi, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9299.7 kJ / 2222.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 122.1 g
- Vetten
- 170.9 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Scarpinasc
9h 30min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Bauletti di carne triestini
1h
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Crema alle fragole
15 min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Profiterole bianco
3h 15min
Cheesecake al cioccolato bianco
9h 30min