Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 50 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di cioccolato fondente a pezzi
Crema al mascarpone alle mandorle
- 130 g di zucchero
- 90 g di mandorle pelate
- 5 tuorli d'uovo
- 40 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 5 albumi
Terminare la preparazione
- fragole a pezzi, q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9299.7 kJ / 2222.7 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 122.1 g
- Vetten
- 170.9 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Mattonella di strüdel
20u.
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30min
Trifle alle fragole
5h 30min
Oranais all'albicocca
1h 35 min.
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Torta pazientina
3h 55min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2h 30min
Millefoglie veloce
3 Std. 50 Min
Piccole pastiere
2h
Profiteroles
2h
Besciamella veloce
15 Min