Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3878 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 86.1 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Caponata alla catanese
1h
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Polpette con le sarde
25 min
Linguine al nero di seppia
45min
Pesce spada al salmoriglio
5 min