Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3878 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 86.1 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Caponata alla catanese
1hod.
Sfinciuni
3h 30 min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sarde in saor
25h
Caponata di pesce spada e melanzane
1hod. 30min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Polpette con le sarde
25min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 min