Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3878 kJ / 927 kcal
- Eiwitten
- 86.1 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 45.7 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Sarde in saor
25 Std.
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Polpette con le sarde
25 min
Granita di gelsi
15min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Sfincione favarese
3h
Pesce spada al salmoriglio
5min