Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di cipolla bianca a metà
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 peperoncino secco (optioneel)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 10 g di sale + q.b
- 600 g di filetti di merluzzo senza spine ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiaini di timo secco
- 2 uova
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 500 - 1000 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40 min
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Polpette di merluzzo e patate
55 Min
Svizzere di merluzzo
35 min
Burger di salmone e spinaci
35 min
Fish burger
35 min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50 min
Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza
2h
Polpette di spinaci
35 min
Polpette di salmone
55 Min