Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona ai funghi porcini
1óra 10p
Lumachine in rosso
1h 40 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Capriolo alla valdostana
1óra 45p
Cinghiale in umido
1óra 45p
Coniglio in porchetta
1h 20min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2óra