Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Stufato di vitello
1 Std.
Cinghiale in umido
1h 45min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40 min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min