Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di cinghiale a tocchi (3-4 cm)
- 2 spicchi di aglio schiacciati
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 5 chiodi di garofano
- 400 g di vino rosso corposo tipo Barbera
- 60 g di sedano a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 100 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di brodo vegetale
- 5 grani di pepe nero
- 150 g di mirtilli freschi, lavati
- 100 g di ribes rosso fresco, lavato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Agnello al vino
40 Min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Lampredotto
1h 20 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min