Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448.3 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa tonnata
20min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Vitello tonnato
25h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2u. 5min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.
Vitello tonnato
24h 45min
Cotechino in crosta di purè
1h 30min
Spongata
25h 35min