Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di fesa di vitello
Ripieno
- 90 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 20 g di pangrattato
- 120 g di carne trita di vitello
- 100 g di carote a dadini (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a dadini (0.5 cm)
- 30 g di gambi di sedano a dadini (0.5 cm)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di acqua
- 1 carota
- 1 gambo di sedano
- 1 scalogno
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1448.3 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 godz. 30 min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 godz. 30 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Castagne sciroppate
721h 10min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11小时
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1j 10 menit
Coniglio alla ligure
3óra 20p
Arrosto di tacchino con ratatouille
1h
Manzo all'olio con polentina bianca
3h
Arrosto di vitello arrotolato
2óra
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min