Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana

Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana

4.5 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 arancia
  • 60 g di pistacchi salati sgusciati
  • 1 rametto di barba di finocchio
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato (4 tranci)
  • 20 g di uvetta sultanina
  • 100 g di bulbo di finocchio a fettine sottili
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di chicchi di melagrana
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 6.8 mg
Eiwitten 30.8 g
Calorieën 1812.7 kJ / 433.3 kcal
Vetten 27.9 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 14.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...