Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di zucca tipo Acorn, non decorticata
- 85 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 85 g di Gruviera a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 225 g di cipolle a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 - 130 g di formaggio fresco spalmabile
- 85 g di panna da cucina, fresca
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle
- semi di zucca q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zucca e porcini
45 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Involtini vegan estivi
45 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 Min
Zucca al curry
45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min