Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di zucca tipo Acorn, non decorticata
- 85 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 85 g di Gruviera a pezzi
- 30 g di burro a pezzi
- 225 g di cipolle a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 - 130 g di formaggio fresco spalmabile
- 85 g di panna da cucina, fresca
- 1 peperone rosso, pulito e a listarelle
- semi di zucca q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1 Std. 30 Min
Fave in umido
1h
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Zucca spaghetti ripiena con arachidi
1h
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Pizza del pastore
5h
Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)
1 Std. 35 Min
Alici ripiene
50 Min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min