Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di riso Parboiled
- 350 di verdure miste di stagione a tocchetti (peperoni, piselli, carote)
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 10 mazzancolle pulite
- 2 arance, preferibilmente biologiche, una a cubetti e una a fette
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paella
1h 50min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1 Std. 30 Min
Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino
1h 50min
Riso alla curcuma, rombo in crema di peperoni e quadrotti al cioccolato
1 Std.
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1 Std. 15 Min
Succo detox al pompelmo, mela e lamponi (TM6)
15min
Tris di riso, pesce e verdure
35 Min
Zucca Acorn gratinata
2h
Bibita all'anguria, zenzero e lime
10min
Filtro d'amore
15min