Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 350 g di riso Parboiled
- 350 di verdure miste di stagione a tocchetti (peperoni, piselli, carote)
- 200 g di gamberetti freschi sgusciati ed eviscerati
- 10 mazzancolle pulite
- 2 arance, preferibilmente biologiche, una a cubetti e una a fette
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane scugnizzo
2 Std.
Corona di riso capesante e verdure
50 min
Crostata salata esotica
2 Std.
Campana di pane
4 Std.
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 Min
Colomba salata
3h 10min
Cosmopolitan
10 Min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Pulcini uova
30 min