Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1sa 40 dk
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Gnocchi neri con crema di zucca, amaretti e baccalà
1h 10min
Zuppa primaverile
40min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 min
Tortelloni alle cime di rapa
4hod. 30min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4小时
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Cachupa de peixe
50 min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 godz. 50 min