Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 611 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Crespelle al riso farcite
2 godz. 50 min
Menù: Involtini di sogliola agli agrumi, spinaci; frittelle con composta di frutti (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Ponte dei sospiri
1h
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Insalata di riso con scampi, ceci e olio al rosmarino
1h
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40min
Waffles di patate dolci con salsa di pomodoro
1h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5hod. 30min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Mini hamburger di tonno
3h 40min