Éclair ai gamberetti saporiti

Éclair ai gamberetti saporiti

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
16 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 80 g di burro a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 2 pizzichi di senape in polvere
  • 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Terminare la preparazione
  • 240 g di gamberetti cotti
  • 110 g di maionese
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 25 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
  • 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di rucola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 6 g
Calorieën 611 kJ / 147 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...