Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema al pepe bianco
- 1 cucchiaino colmo di pepe bianco in grani + q.b.
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe verde
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani + q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana, ecc.)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe rosa
- 1 cucchiaino colmo di pepe rosa in grani + q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Agnolotti del plin
10h 30min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 Std. 30 Min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Arancini agli asparagi (senza glutine)
1h 10min
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Kalács (Pane ungherese)
3 Std.
Schiacciata mediterranea
1 Std.
Fougasse
12 Std. 50 Min
Spaghetti paurosi con polpettine occhio
1 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Pas d’évaluation