Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema al pepe bianco
- 1 cucchiaino colmo di pepe bianco in grani + q.b.
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe verde
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani + q.b.
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, timo, maggiorana, ecc.)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
Crema al pepe rosa
- 1 cucchiaino colmo di pepe rosa in grani + q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 255 kJ / 61 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di manioca
50 min.
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Salame di manzo al Montasio con contorno di porcini
1h 50min
Mille infranti in brodo
9h 50min
Focaccia ai cicinielli
1u. 45min
I tacconi allo sgagg
2 godz.
Pastuccia teramana
1 godz. 30 min
Salsa greca
10 min
Mini cannelloni
1h
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Torta alle bietole
3h
Focaccine con cipolle caramellate
3 godz. 40 min