Alici marinate sottovuoto

Alici marinate sottovuoto

2.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
2 porzioni

Ingrediënten

Marinatura
  • 500 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 5 g zucchero
  • 130 g di alici fresche pulite, senza testa e lische
Cottura delle alici
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca) a julienne
  • 1 arancia la scorza (senza la parte bianca) a julienne
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di aceto bianco
  • insalata valeriana a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 2006 mg
Eiwitten 13.8 g
Calorieën 1105.3 kJ / 264 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 9.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...