Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 500 g di acqua
- 10 g di sale
- 5 g di zucchero
- 130 g di alici fresche pulite, senza testa e lische
Cottura delle alici
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca) a julienne
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di aceto bianco
- insalata valeriana, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1105.3 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 2006 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1 Std.
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min