Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di carne di coniglio (sella disossata) lavata in acqua, sale e aceto
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 200 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 8 cuori di carciofo puliti
- 1 mazzetto di prezzemolo tritato
- 1 spicchio di aglio tritato
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di vino bianco secco
-
500
g di brodo vegetale
of 500 g di acqua - 150 g di pancetta tesa di maiale, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1514.5 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1112 mg
Alternatieve recepten
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Seppie in zimino
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2h 10min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min