Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ peperoncino piccante fresco rosso
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani (optioneel)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di mele
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 70.2 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà gratinato
1 Std.
Pancotto con cime di rape
40 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1ωρ. 10 λεπτ.
Marinatura limone e coriandolo
15 Min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min