Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto alle mandorle
- 70 g di mandorle pelate
- 60 g di farina
- 120 g di zucchero
- 4 albumi
- 3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
- 400 g di fragole a metà
- 100 g di zucchero
- 4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- 350 g di panna (35% di grassi), molto fredda
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55min
Cotton cheesecake
2 Std. 45 Min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Danish layer cake
4h
Tiramisù ricotta e mirtilli
5h 15min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Semifreddo al caramello salato
11h