Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 170 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- olio extravergine di oliva q.b. per ungere
Crema
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 fogli di gelatina (12 g), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 300 g di stracciatella
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Palline al prosciutto
1h 30min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30min
Colomba salata
3h 10min
Bignè al formaggio
1h 5min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
A ‘ngornata
2h 20min