Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaio di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di orzo
- 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1105 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Spighette al kamut
3h 55min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane di segale
3h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Filone di sola semola
2h 50min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Il pane di Altamura
4h