Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 9.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zelten
2h 55min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Gubana
3 Std. 45 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Erbazzone reggiano
2h
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Torta di ricotta
50 Min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min