Compatibele versies
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Ruote limone e pepe
1h
Panini venostani
3 Std.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Pane all'orzo
2h 45min
Il pane di Altamura
4 Std.