Compatibele versies
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 24.9 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panone di Natale
2h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Corona bordolese
5h 20 min.
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pane multicereali
17h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane alle castagne
4h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min