Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 70 g di acqua fredda
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca
Mousse di salame e ricotta
- 160 g di salame a dadini
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1hod.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1hod. 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Palline al prosciutto
1hod. 30min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min