Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina di grano duro
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 70 g di acqua fredda
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca
Mousse di salame e ricotta
- 160 g di salame a dadini
- 200 g di ricotta, scolata dal siero
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- semi di sesamo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 8.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo agrodolce
10min
Mini fior di cheesecake
2h 15min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min.
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Quiche ai pomodorini
1h
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 godz. 30 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.