Himbasha (pane etiope in padella)

Himbasha (pane etiope in padella)

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 190 g di acqua
  • 15 g di zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di farina tipo 0
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di cardamomo in polvere
  • ½ cucchiaino di aglio in polvere
  • farina tipo 0 q.b.
  • 30 g di burro in fiocchetti

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1142 kJ / 273 kcal
Vetten 4.8 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 50.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...