Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Muffin integrali alle mele (senza glutine)
45 Min
Dolce all'ananas in vasetto al vapore
1h 5min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 Min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 Min
Praline con liquore alla mandorla
1 Std.
Shirley Temple
10 Min
Tortini allo zenzero e miele con mandarino caramellato
50 Min
Soufflé al mandarino
40 Min
Tarte Tatin di mele (senza glutine)
1 Std. 25 Min
Torta di pere e vino Porto al vapore
45 Min
Coppette di crema pasticcera alle castagne
30 Min