Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Bicchierini di mele al mascarpone
30 min
Crema al torroncino
10 Min
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 min
Brulé alle mele
15 Min
Sciroppo anice e liquirizia
20 Min
Confettura di carote
1 godz. 5 min
Caramelle gommose alla liquirizia
7 Std. 20 Min
Cioccolata calda all'anice stellato
20 Min
Gelato alle castagne
10h 30min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 godz. 5 min
Vin brulè
20 Min