Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Salsa greca
10 Min
Bon bon noci e nocciole
2 Std. 20 Min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30min
Crumble al cacao con mele e ananas
1h 10min
Budino di mais (senza glutine)
15 Min
Carote fermentate
84h 30min
Palline energetiche alla banana
15 Min
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Salame bianco con ciliegie
3 Std. 40 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Sopa de Ajoblanco
10 Min