Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di pistacchi
of 40 g di nocciole sgusciate - burro, q.b. per imburrare
- 8 foglioline di menta fresca, + q.b. per decorare
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena) (30 g)
-
100
g di zucchero grezzo di canna
of 100 g di zucchero - 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di ricotta
- 4 uova
- 500 g di acqua
-
1
mango, a dadini
of 2 pesche, a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata meringata all'arancia
30 min
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cioccolato plastico
12h
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12h 30min
Cioccolata calda all'anice stellato
20 min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Cheesecake raw alle fragole
6h 50 min
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5h
Pink velvet cake
7h 20min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min