Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 217 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2h
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Tartellette di scarola
1h 15min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30 min
Bignè al formaggio
1h 5min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35min
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15min
Mousse speziata
10 min
Burro Montpellier
Geen beoordelingen