Apparaten en accessoires
Corona di pane sfogliato ai cereali
Voorbereiding. 20min
Totaal 6u. 10min
1 pezzo
Ingrediënten
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
10 g zucchero
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di cereali
-
70 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 uovo
-
½ cucchiaino di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
74.7 g
Calorieën
12807 kJ /
3061 kcal
Vetten
127.9 g
Vezels
18.9 g
Koolhydraten
402.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pasqua vegetariana
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane ai semi di girasole
22u.
Focaccine di segale ai semi
3u. 30min
Biscotti di Basilea
1u. 50min
Treccia di grano saraceno alle noci
5u. 10min
Panini rosette
23u. 20min
Pane di segale
20u. 30min
Pane ai cereali
3u.
Pane di grano saraceno
2u. 35min
Pane rustico ai semi
1u. 30min
Pane in cassetta semplice
19u.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane pugliese
29u. 20min