Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- sale, a piacere
- 160 g di vino rosso
- 100 g di farina di mais
- 150 g di farina tipo 00
- 500 g di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coppia ferrarese
1 godz.
Panini rosette
23h 20min
Pane multicereali
17h 30min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Pane al rosmarino
10h 55 min
Baguette tradizionale
15h 35min
Baguette
4 godz.
Yogurt fresco
11 Std. 10 Min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min