Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di datteri denocciolati
- 1 ½ cucchiaino raso di bicarbonato di sodio
- 180 g di acqua
- burro, q.b. per imburrare
Salsa al caramello
- 60 g di burro, a pezzi
-
60
g di zucchero muscovado
of 60 g di zucchero grezzo -
75
g di sciroppo di acero
of 75 g di miele - 40 g di latte
-
¼
di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of ½ cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
Tortini al caramello
- 40 g di burro, a pezzi
-
110
g di zucchero di canna grezzo
of 110 g di zucchero grezzo - 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelle mou
1 Std. 15 Min
Crema catalana al cioccolato
50min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Salsa al caramello
35min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Caramelle toffee
2h
Mousse allo yogurt
2h 40min
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Pan di spagna panna e fragole
Geen beoordelingen
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min