Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di datteri denocciolati
- 1 ½ cucchiaino raso di bicarbonato di sodio
- 180 g di acqua
- burro, q.b. per imburrare
Salsa al caramello
- 60 g di burro, a pezzi
-
60
g di zucchero muscovado
of 60 g di zucchero grezzo -
75
g di sciroppo di acero
of 75 g di miele - 40 g di latte
-
¼
di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
of ½ cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
Tortini al caramello
- 40 g di burro, a pezzi
-
110
g di zucchero di canna grezzo
of 110 g di zucchero grezzo - 150 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 1 uovo, grande (63-73 g)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Torta con semi di papavero
4h 30min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa al caramello
35min
Tartellette cioccolato e marshmallow
3h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5h 30min
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema al caramello salato
1sa 10 dk