Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di Rum
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di fichi secchi in quarti
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 90 g di miele di acacia
- 20 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552.5 kJ / 370.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelo di anguria
3u. 30min
Torta soffice all'arancia
2u.
Sfinci siciliane
2u. 30min
Pane nero siciliano
8 Std. 50 Min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2u. 30min
Sfinci siciliani salati
3u. 30min
Torta raw all'arancia e mandorle
1u. 30min
Torta all'arancia e crema tropicale
2u. 35min
Sarde in saor
24h 30min
Taralli al limoncello
45min
Torta fior d'arancia
50min
Sfincione favarese
3u.