Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di Rum
- 50 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di nocciole tostate
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di gherigli di noci
- 100 g di fichi secchi in quarti
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 90 g di miele di acacia
- 20 g di pinoli sgusciati
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552.5 kJ / 370.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al semolino
4 Std.
Favata sarda
1 Std.
Panada sarda
2h 55min
Pane rustico ripieno
29 godz.
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Tortine all'arancia e cioccolato
2h
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Biscotti mandorle e arancia
2h 20min
Pane dolce con frutta secca
2h