Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1886 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 34.2 g
Alternatieve recepten
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Torta multistrato al pan di zenzero
28u. 50min
Fruit punch
10min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Tiramisù da bere
10min
Strüdel ai frutti di bosco
2h
Segreto federiciano
2h 30min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bicchieri di semifreddo al caffè (senza lattosio)
3 Std. 30 Min