Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di zucchero
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1886 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 34.2 g
Alternatieve recepten
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Tortini alle albicocche sciroppate
40min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Limoni di frolla ripieni
1h 30 min
Stella di pane
3h 30min
Torta pazientina
3h 55min
Pettirosso di Natale
10min
Cake pops natalizie
4h
Torta Red velvet
3h
Fondente di marshmallows
25h 25min
Croccante a nido d'ape
1h 30 min