Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1886 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 34.2 g
Alternatieve recepten
Aperitivo analcolico al mango
15min
Dolcetti di mandorle e cioccolato
50 Min
Panzerotti romani
1h 10min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Colomba ai mirtilli rossi e cioccolato bianco
1h
Mandorle al cioccolato
3h 35min
Gelato mascarpone e ciliegie
6h 30min
Semifreddo alle amarene sciroppate (per 2 persone)
1h 15min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Bon bon con liquore all'arancia
2 Std. 20 Min
Coppette alle fragole e mascarpone
45 min.
Mousse alla fragola
2hod. 10min