Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Semifreddo al caramello salato
11h
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crostata senza cottura di frutta fresca (senza glutine)
4h 30min
Tartellette cocco e mandorle con curd alle arance
2h
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Tiramisù scomposto
30 min
Bignè con crema pasticcera
3h