Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di pan di Spagna in 6 dischi (Ø 8 cm altezza 1 cm circa)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 220 g di more fresche + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 90 g di zucchero
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- 100 g di yogurt bianco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1253.2 kJ / 299.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 39.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Bavarese al frutto della passione
3h
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Cheesecake alle pesche
8h 30min
Crema diplomatica
30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Torta mimosa
1h 5min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cheescake al caco mela
8h