Fritole veneziane

Fritole veneziane

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 40min
70 pezzi

Ingrediënten

  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 1 arancia la scorza (senza la parte bianca)
  • 300 g di acqua
  • 40 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 0
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro morbido
  • 130 g di zucchero + q.b.
  • 2 uova (circa 60 g l'una)
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di uvetta sultanina
  • Rum q.b. per coprire l'uvetta
  • 25 g di pinoli
  • olio di semi di arachide q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 1.2 g
Calorieën 397 kJ / 95 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...