Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a metà
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 fette di filetto di maiale (circa 320 g)
-
6
fette di prosciutto cotto
of 6 fette di pancetta -
80
g di Marsala
of 80 g di vino dolce
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 846.3 kJ / 202.2 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 458 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Polpette di tacchino con contorno di patate dolci e spinaci
45min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min
Involtini di carne al Varoma
40min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Polpettone classico
1h 15min
Lonza di maiale farcita e verdure al vapore
1h 30min
Arrosto di maiale ripieno con porri e noci
1h 30min
Involtini al pomodoro
55min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min