Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 80 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di formaggio di capra fresco
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di speck a fette
- 100 g di fichi con la buccia e rondelle (5 mm circa) (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1293.4 kJ / 304.6 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 52.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Anolini
14h
Baccalà alla mediterranea
1h 30min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Mini plumcake Brie e lamponi
1h
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5h
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1h 30min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Sorbetto veloce di frutta fresca (TM6)
10min
Biscotti di vetro segnaposto
2h