Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

Burro alle olive
  • 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
  • 100 g di acqua fredda
  • 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
  • acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 600 g farina tipo 0
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 412 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1706.6 kJ / 407.9 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 9.6 g
Koolhydraten 47.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...