Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle olive
- 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
- 100 g di acqua fredda
- 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
- acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1706.6 kJ / 407.9 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 412 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45 min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Trecce dolci
4h
Torta marmorizzata al Varoma
2h
Antipasto misto di mare con grissini
3h 30min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Cookies con frutta secca
1h
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1h
Mandorle sabbiate
1h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.