Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Eiwitten
- 61.5 g
- Koolhydraten
- 370.3 g
- Vetten
- 73.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 2989.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli alle cipolle
3h 30min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10hod. 30min
Brioche vegana con frutta secca
2j
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Hummus ai pomodorini
1j
Gelato ai cantucci e vin santo
10hod. 30min
Grissini intrecciati alla paprika
2j 30 menit
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Cracker al farro
2j
Pane all'acqua
4 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1j 30 menit
Focaccia millebolle
28hod.