Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Crema carsolina
- 200 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 500 g di latte intero
- 65 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di vino bianco secco
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2282.8 kJ / 545.6 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 145.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Pane cicci
4h 30min
Crespelle ai funghi
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 Std. 30 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min