Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1986 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 33.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sale di sedano
3h 15min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Zabaione al limone
15 min
Tortini al caramello
1 godz.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Salsa al caramello
35min
Zabaione al peperone rosso
20min
Limonata
5min
Salsa al caramello
1 godz. 30 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Bombardino
30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min