Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaron al cioccolato
24 Std.
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 godz. 20 min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema al burro al cacao
10min
Baci di dama
1h 30min
Bignè al cioccolato
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min