Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 875 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles al limone
1h 45 min
Panna montata
10min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Crema al pistacchio
20min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Cheesecake all'uva fragola
10 Std.
Profiteroles
2h
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25h 20 min