Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della crostata
- 120 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 60 g di margarina fredda a pezzi
- 280 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno alla banana
- 760 g di banane, sbucciate e a fette
- 30 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 120 g di burro a pezzi
- 680 g di panna da cucina
- 140 g di zucchero
- 6 tuorli
- 4 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- ¼ di cucchiaino di sale
Topping
- 2 cucchiaini di zucchero
- 450 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- banana, sbucciata e a fette (1 cm) q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3992 kJ / 954 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Plumcake al pistacchio con crema al lime
1h 10min
Zuccotto all'ananas
7u. 25min
Torta della nonna
1h 30min
Clafoutis alle ciliegie
2h 30min
Dolce al latte
5h
Torta multistrato al pan di zenzero
28 Std. 50 Min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Salame bianco con ciliegie
3u. 40min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Torta ricotta e pere
7h 30min
Torta cremosa al limone
2h 30min