Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna integrale
- 60 g di olio di semi di girasole
- 250 g di farina tipo 2
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 4 g di lievito in polvere per dolci
- ½ limone, la scorza grattugiata
Crema cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (85% di cacao)
- 50 g di zucchero di canna integrale
- 250 g di acqua
- 200 g di latte parzialmente scremato
- 6 g di agar agar
Terminare la preparazione
- burro di arachidi, a piacere
- arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1005.6 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta vegana arancia e cocco
1h 30min
Tartufi dolci con avena e semi di carrube
15min
Torta ricotta e cocco
1h
Cheesecake al caffè
5h 30min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2h 20min
Brownies cioccolato e pistacchi
45min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Crostata crema e amarene
1h 30min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h