Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablée al cacao
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di zucchero
- 100 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 150 g di confettura di fragole
Ganache al cioccolato
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- fragole fresche, a metà
- frutti di bosco, misti, freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1463.5 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 123.2 mg
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Cuori al cioccolato e pistacchio
2h
Tartellette con crema al limone
4h
Brownies al caramello
2h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Dessert monoporzione al cioccolato bianco e frutti di bosco
1 Std. 30 Min
Trittico d'autore
2h
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min