Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablée al cacao
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di zucchero
- 100 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 150 g di confettura di fragole
Ganache al cioccolato
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- fragole fresche, a metà
- frutti di bosco, misti, freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1463.5 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 123.2 mg
Alternatieve recepten
New York cheesecake (2 persone)
6 godz. 30 min
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 godz.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min
Tortino cioccolato con salsa ai lamponi
45 min
Tartellette con curd ai lamponi
4h
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 godz.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min