Gratin di baccalà e besciamella

Gratin di baccalà e besciamella

4.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di cipolle dorate a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 100 g di olio di oliva
  • 70 g di passata di pomodoro
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • ½ cucchiaino di chili in polvere
  • 1000 g di latte
  • 120 g di farina tipo 00
  • 50 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.1 g
Calorieën 1435.1 kJ / 343.3 kcal
Vetten 22.8 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 19.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...