Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 godz.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 godz. 40 min
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Salsa carciofi e fagioli
1 godz. 10 min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1 godz. 40 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min