Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8小时 45 分钟