Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di noci
- 25 g di gherigli di noci
- 75 g di bevanda a base di riso
- 100 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Impasto tortelli
- 40 g di farina di grano saraceno
- 160 g di farina di grano duro + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno tortelli
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g seitan
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2789 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 43.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (vegan)
15 min
Besciamella (senza lattosio)
10 min
Pan di Spagna (vegan)
50 Min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1hod. 30min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1hod. 30min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 Min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1hod.
Lasagnetta con zucca e funghi
1h 15min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1hod. 30min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1 Std. 10 Min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min