Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di noci
- 25 g di gherigli di noci
- 75 g di bevanda a base di riso
- 100 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Impasto tortelli
- 40 g di farina di grano saraceno
- 160 g di farina di grano duro + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno tortelli
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g seitan
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2789 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 43.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa vegana
45 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Filetti di agnello all'aglio
1 Std.
Budino mela e carruba (senza zucchero)
3 Std. 40 Min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 godz. 35 min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1 Std. 10 Min
Gnocchi di farro con pesto di melanzane
2 Std.
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min