Compatibele versies
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Paté ai due salmoni
1h
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10 min
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure
1 Std. 30 Min
Olio al timo e aceto di lamponi
Geen beoordelingen
Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma
45min
Enchiladas
1h 10 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40min