Compatibele versies
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50 min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Nidi pasquali meringa, frutta e cioccolato
30 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Geen beoordelingen
Turbantini affumicati
40 min
Uova ripiene
40 min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 godz.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min